Menu

Grow your business. Simplify your process.

Kempke is the digital platform for the green industry

About Kempke

Boomkwekerij ‘t Kempke is een van de meest vooruitstrevende kwekerijen in Nederland. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf, maar is door het toepassen van de nieuwste innovaties op het gebied van tuinbouw uitgegroeid tot een van de belangrijkste kwekerijen in Europa. Het bedrijf haalt het beste van elke boom naar boven, zodat de klant optimaal kan genieten van een natuurlijke omgeving dichtbij huis.

Boomkwekerij ‘t Kempke is specialist op het gebied van laan- en sierbomen in containers voor heel Europa en beschikt over een eigen kwekerij. Ook verzorgt de kwekerij zelf het transport, waardoor een snelle levering gegarandeerd is. De uitgebreide kennis van tuinbouw waarover het bedrijf beschikt, wordt van generatie op generatie doorgegeven en biedt vele voordelen voor groothandels, tuincentra en hoveniers op het Europese continent.

Zo biedt de kwekerij visueel zeer aantrekkelijke producten met label en barcode, die klaar zijn voor de eindgebruiker. Bovendien bestaat het aanbod van het bedrijf uit meer dan alleen bomen. Zo vind je in het assortiment van Boomkwekerij ‘t Kempke een grote verscheidenheid aan producten; van vollegronds bomen tot coniferen, en van siergrassen tot waterplanten.

Al sinds 1980 de enige groothandel die samen met jou het verschil maakt

Boomkwekerij ‘t Kempke is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Zo worden in het bedrijf de allernieuwste technieken in de tuinbouwsector toegepast. Denk bijvoorbeeld aan de technisch vooruitstrevende oppotrobots die bomen oppotten in slechts een fractie van de tijd dat een medewerker erover zou hebben gedaan.

De oppotrobots, gemaakt door Baars Techniek in Kesteren, is een van de allernieuwste technische ontwikkelingen in de sector en zal ongetwijfeld veel goeds teweeg brengen in de industrie. Door de implementatie van deze robots, kunnen er namelijk tot wel 6000 bomen per week worden opgepot. Boomkwekerij ‘t Kempke is op dit moment de enige kwekerij in Nederland die deze innovatieve techniek toepast op de bedrijfsvoering.

Het bedrijf maakt naast oppotrobots tevens gebruik van een automatisch bewateringssysteem dat zelf bepaalt wanneer het tijd is om de bomen van water te voorzien. Het water wordt zorgvuldig gedoseerd en vrijgegeven op de ingestelde tijden. Op deze manier houdt het bedrijf de arbeidsintensiteit laag en de bedrijfsvoering duurzaam.

Only the best for you

Carefree business

De klanten van Boomkwekerij ‘t Kempke waarderen het gemak waarmee zij online producten kunnen bestellen en de goede bereikbaarheid van de klantenservice. Het bedrijf belooft dan ook om zeker door te gaan met deze manier van bedrijfsvoeren en verbeteringen aan te brengen waar dat nodig blijkt te zijn, zodat de klant onbezorgd kan ondernemen.

Advice from professionals

Waar de kwekerij eens een klein familiebedrijf was, is het uitgegroeid tot een sterke speler in de tuinbouwsector met een uitgebreid assortiment kwalitatieve producten. Bovendien is het bedrijf door het combineren van jarenlange ervaring, innovatieve technieken en een uiterst klantvriendelijke service, zeer toekomstproof, waardoor het alsmaar door kan blijven groeien.

Exclusive to green professionals

Boomkwekerij ‘t Kempke steekt veel tijd in kwaliteitscontrole en luistert naar de mening van haar zakelijke klanten. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de klanten van het bedrijf van mening zijn dat de kwekerij zeer goed meedenkt en uitstekend zorg draagt voor de kwaliteit van het assortiment. Hiermee is ‘t Kempke een zeer betrouwbare partner voor groenprofessionals.

The team of the Kempke

Jan van Meerten
Sales & Management
Gijs van Meerten
Buying & Management
Wim van Meerten
Production & Management
Arjan van Houdt
Sales
Thomas Tijssen
Sales
Thijmen van Dam
Sales
Cor van Welij
Production
Koen van der Wielen
Production
Henk Mauritz
Production
Marijn Schouten
Production
Petru Zubascu
Production
Anton Meijering
Logistics
Johannes Kooistra
Logistics & Driver
Erik van Meerten
Logistics
Julia van Meerten
Logistics
Lutine van Meerten
Administration

‘t Kempke in figures

500

Growers and buyers are active weekly on Kempke.eu

80.000

Planten en meer dan 300 soorten

Transporten

Wekelijks meerdere transporten in alle actieve landen

6

Countries with active users

From the green heart in the Netherlands, delivered throughout Europe

Own transport

Delivered quickly throughout the EU

The specialist in avenue and ornamental trees

7 ha. own nursery

Years of experience

Knowledge transfer of craftsmanship