Menu

Groothandel

Boomkwekerij ‘t Kempke is een gerenommeerde groothandel in de tuinbouw. Het bedrijf specialiseert zich in containerbomen, maar biedt ook een groot assortiment siergrassen, waterplanten, coniferen en meer. Door de vooruitstrevende technologie die de kwekerij toepast op de bedrijfsvoering, is het een zeer betrouwbare leverancier. De robotisering van het bedrijf zorgt namelijk voor een korte levertijd en uiterst kwalitatieve producten. 

Naast de productie van bomen en planten, richt Boomkwekerij ‘t Kempke zich ook op het vergemakkelijken van het verkoopproces van haar klanten. Dit doet het bedrijf onder andere door het verkoopklaar maken van haar producten. Elk product wordt voorzien van een label met bijpassende foto’s en productinformatie. Tevens is het voor de klant mogelijk om een eigen logo, verkoopprijs en/of barcode op het label te laten produceren. Op deze manier kan de plant meteen het verkoopschap in en wordt de doorlooptijd van het product drastisch verminderd. 

Klanten

De producten worden in de eigen kwekerij van Boomkwekerij ‘t Kempke grootgebracht en vervolgens verkoopklaar naar klanten in heel Europa getransporteerd. Op deze manier heeft Boomkwekerij ‘t Kempke al vele groothandels, maar ook tuincentra en hoveniers van hoogwaardige bomen en planten voorzien. 

Klanten kunnen gemakkelijk online een catalogus aanvragen of hun bestelling plaatsen. Dit gaat door middel van een handig online bestelsysteem, waarmee tevens de beschikbare voorraad kan worden bekeken. De bomen worden vervolgens klaargemaakt voor transport en in containers verzonden; klaar voor de verkoop of voor direct gebruik. 

Beurzen

Wil je de planten liever eerst bekijken voordat je een bestelling plaatst? Bezoek dan een van de huisbeurzen die Boomkwekerij ‘t Kempke organiseert. Tijdens de huisbeurs, komen alle leveranciers van de kwekerij bijeen om hun producten te presenteren. Bovendien krijg je tijdens dit evenement uitgebreid de kans om de bomen en planten te bekijken, voordat je een bestelling plaatst. 

Tijdens dit populaire evenement zal de gehele collectie van Boomkwekerij ‘t Kempke aan bod komen. Van containerbomen tot waterplanten, dit evenement is voor elke groothandel, hovenier of tuincentrum de perfecte gelegenheid om het assortiment aan te vullen of uit te breiden. Bekijk tijdens de huisbeurs seizoensgerelateerde planten of ontdek de nieuwste collectie hoogwaardige containerbomen.

Naast tijdens de huisbeurzen, kun je Boomkwekerij ‘t Kempke ook bezoeken op een groot aantal regionale tuinbouwbeurzen. Zo vind je ons onder andere op PLANTARIUM en GrootGroenPlus. Je bent tijdens deze beurzen welkom om onze collectie persoonlijk te komen bekijken en onze allernieuwste catalogus mee naar huis te nemen.

Presentatiemateriaal

Om de verkoop van haar klanten te bevorderen, biedt Boomkwekerij ‘t Kempke tevens presentatiemateriaal aan. Met deze materialen kunnen zakelijk klanten de producten van de kwekerij efficiënt hun winkel inrichten en producten op de best mogelijke manier presenteren. De producten zijn op maat gemaakt voor de bomen en planten van de kwekerij en sluiten naadloos aan op de meeste winkelinrichtingen.

Uit onderzoek blijkt dat het op de juiste manier presenteren van producten, kan leiden tot hogere verkoopcijfers. Het is daarom een wijze keuze om bij de eerste bestelling meteen presentatiemateriaal aan te schaffen. Een nette presentatie zal leiden tot een overzichtelijke en georganiseerde verkoopruimte, en zal zeker een positieve ervaring hebben op de ervaring van je klanten.